Annons:

INDIANERNA VÄRVAR DACKARNAS GULDHJÄLTE

Jason Doyle, förra säsongens guldhjälte i Dackarna, är klar för Indianerna. Foto: Ossian Mathiasson

INDIANERNA VÄRVAR DACKARNAS GULDHJÄLTE

Indianerna har flera förare på skadelistan inför morgondagens SM-kvartsfinal mot Dackarna. Nu agerar klubben och plockar in Dackarnas guldhjälte från i fjol, Jason Doyle, samt Andreas Lyager. 

Annons:

I morgon kväll inleds SM-slutspelet i speedway. Dackarna möter Indianerna i den ena kvartsfinalfighten och Västervik ställs mot Rospiggarna i den andra. 

Indianerna har flera tongivande förare på skadelistan inför tisdagskvällens hemmamatch mot Dackarna. Chris Holder, Norbert Krakowiak, Krzysztof Kasprzak, Gustav Grahn och bröderna Selvin, Christoffer och Ludvig, är skadade och inte tillgängliga till morgondagens match. 

”Arbetet med skadeersättare pågår förbrilt och man hoppas inom kort kunna presentera några tillskott i truppen, förhoppningsvis redan inför tisdagens match”, skriver Indianerna på sin hemsida. 

Nu står det klart att Indianerna förstärker sin trupp med Jason Doyle, som var med och förde Dackarna till guld förra säsongen, och dansken Andreas Lyager. Värvningarna har läckt ut på Svemos hemsida, men inte offentliggjorts av Indianerna själva.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt