Annons:

Ung förare klar för fortsatt styrning i mästarklubben

Noel Wahlquist (längst upp till vänster) kör vidare i Dackarna. Foto: Bildbyrån

Ung förare klar för fortsatt styrning i mästarklubben

Den fjärde föraren som tar plats i Dackarnas trupp till säsongen 2024 är Västervikskillen Noel Wahlquist. Han har skrivit på ett nytt avtal med mästarklubben.

"Jag tror att Noel kan ta rejäla kliv under kommande säsong", säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande. 

Annons:

Svenska mästarna Dackarna och Mikael Teurnberg fortsätter att bygga för en ny säsong. SM-guldhjältarna Filip Hjelmland, Andzejs Lebedevs och Daniel Bewley är sedan tidigare klara för en fortsättning. Detsamma gäller nu också 20-årige Noel Wahlquist.

"Det ska bli intressant att följa Noel under 2024. Han kom till oss inför den gångna säsongen, men fick begränsat med körtid på grund av åtaganden i den polska ungdomsligan för sitt lag Lublin", säger Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande. 

Noel Wahlquist kommer inte köra i U24-ligan i Polen kommande säsong. Det blir istället fokus på den svenska ligan.

"Noel är en stor talang som jag hoppas mycket på. Han är väldigt träningsvillig och ambitiös och avslutade säsongen med en andraplats i JSM-finalen. Förhoppningsvis kan det släppa ordentligt för honom under kommande säsong", säger Mikael Teurnberg.

Fakta

Dackarnas trupp 2024 just nu:

Daniel Bewley, snitt: 2.082

Andzejs Lebedevs, 1.787

Filip Hjelmland, 1.152

Noel Wahlquist, 0.500

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt