Annons:

Larsson kan kastas in i SM-finalen: ”Det är inga konstigheter”

Joel Larsson kan få chansen i SM-finalen. Foto: Linus Johansson

Larsson kan kastas in i SM-finalen: ”Det är inga konstigheter”

Han har inte kört elitseriespeedway på ett och ett halvt år. Nu kan Vimmerbysonen Joel Larsson kastas rakt in i SM-finalen.
– Jag är redo, det är inga konstigheter, säger Joel Larsson.

Annons:

Om Joel Kling inte klarar av att köra SM-finalen mellan Dackarna och Eskilstuna Smederna blir det Joel Larsson som får chansen. Mer kring det beslutet kan du läsa genom att klicka här.

Joel Larsson körde ett par elitseriematcher för Piraterna i början av säsongen 2017, men sedan dess har han bara kört i Allsvenskan och division ett. Nu kan han alltså få chansen i en SM-final.

– Att jag skulle kasta in i hetluften är bara förnamnet. Om nu inte Kling kan köra så är det klart som fan det vore roligt att vara med.

Du är redo?

– Jag är redo, det är inga konstigheter. Sen kan jag ju inte ha någon press på mig, jag har inte kört i Elitserien på ett och ett halvt år. Samtidigt känner jag att jag är bättre nu än vad jag var då. Jag tycker att körningen funkat bra och motorerna har gått riktigt jäkla bra under säsongen, säger Joel Larsson.

Inga krav

I allsvenskan kör Joel Larsson för Nässjö och där har han under säsongen kört till sig ett snitt på 1,188 poäng per heat.

Vad har du för krav på dig själv om du får chansen i SM-finalen?

– Inga alls. Jag kan sätta ett mål, men jag kan inte ha några krav på mig eftersom jag inte kört i Elitserien på ett och ett halvt år. Sen har jag inte tävlat i Målilla någon gång den här säsongen, men det är inga problem egentligen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt