Annons:

Västervik Speedway ger talangen chansen –

Noel Wahlqvist har skrivit ett tvåårskontrakt med Västervik Speedway. Foto: Arkivbild

Västervik Speedway ger talangen chansen – "Något utöver det vanliga"

Västervik Speedway ger junioren och den egna produkten Noel Wahlqvist chansen i Elitserien. Talangen har undertecknat ett tvåårskontrakt.

Annons:

Utöver Wahlqvist är även Anton Karlsson egen produkt i Västerviks lagbygge till nästa år. Wahlqvist är en av Sveriges mest talangfulla förare och är svensk mästare i 250 cc. Nästa år kliver han upp på 500-cykel. 

– Det här ska bli en mycket intressant resa då jag sällan träffat någon som är så målmedveten om vad han vill inom sporten men vi ska samtidigt inte stressa fram något. Det jag sett i samband med de träningarna han gjort på 500cc under året så är det utan tvekan något utöver det vanliga. Känner stor glädje i att vi förhoppningsvis i framtiden kan mönstra ett lag med två egna produkter i Elitlaget i form av Noel och Anton, säger sportchefen Morgan Andersson. 

Wahlqvist: 

– Jag är mycket nöjd med att skriva på mitt första elitseriekontrakt hos Västervik Speedway. Ska bli riktigt kul att äntligen ha en chans att slå sig in i startsjuan. Kommer lägga ner mycket tid på träning i vinter och jobbar på att skaffa en bra maskinpark så att det inte hänger på motorerna. Jag får mycket hjälp av Västervik Speedway med Morgan i spetsen som hjälper mig att hitta kontakterna. Ska bli kul att representera Västervik Speedway i två säsonger och jag hoppas på en bra debutsäsong på 500cc, säger Noel Wahlqvist. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt