Annons:

Västerviks starka lagbygge blir ännu starkare – han förlänger sitt kontrakt

Gleb Chugunov kör vidare i Västervik Speedway. Foto: Ossian Mathiasson

Västerviks starka lagbygge blir ännu starkare – han förlänger sitt kontrakt

Västervik Speedway ser ut att ställa ett högintressant lag på benen nästa säsong. Nu har Gleb Chugunov förlängt sitt kontrakt med klubben. 

Annons:

Västervik har sedan tidigare gjort klart med skiclliga förare som Bartosz Smektala, Tai Woffinden, Mads Hansen och Jacob Thorssell. 

Nu har nästa pusselbit fallit på plats. 23-årige Gleb Chugunov väljer att förlänga avtalet med Västervik.

Gleb gjorde sin första säsong i klubben i år och visade direkt att han hittar runt på Hejla Arena. Han hade det högsta snittet i laget på 2,353 inklusive bonus/per heat. Gleb får ett ingångssnitt på 1,759 i Bauhausligan nästa säsong 

”Det känns mycket bra att fortsätta samarbetet med Gleb. Han kom in i säsongen med en härlig attityd och levererade mycket bra speciellt på hemmaplan där han många gånger var omutbar. Tyvärr var han inblandad i en otäck olycka i Polen mitt i säsongen som resulterade i att han fick göra ett uppehåll från tävlandet. Gleb hade lite problem att hitta tillbaka till sin form efter det, men vi såg vad han är kapabel till när alla bitar är på plats”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

Gleb Chugunov förklarar i pressmeddelandet vad som ligger bakom beslutet att köra vidare i Västervik.

"Suverän bana, bra lag och sammanhållning, bra personer i klubben och en härlig atmosfär. Det är allt en förare önskar i ett lag för att få den inspiration som man behöver för att prestera på topp. Det är anledningen till att jag 2023 kommer representera Västervik och det är jag mycket tacksam för. Vi ses nästa säsong", säger Gleb Chugunov. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt