Annons:

Dackarna åkte på ny storförlust i rond två mot derbyrivalen

Dackarnas nyförvärv Tero Aarnio var poängbäst i förlusten mot Vetlanda. Foto: Bildbyrån

Dackarna åkte på ny storförlust i rond två mot derbyrivalen

Det blev en ny förlust för Dackarna mot rivalen Vetlanda. Slutsiffrorna blev till slut 59-25 och Målillalaget har två raka nederlag inför ligapremiären mot Västervik nästa vecka.

Annons:

I måndags tog Vetlanda hem första träningsmatchen mot Dackarna med stor marginal. Segersiffrorna då blev 52-32 i Vetlandas favör. I kväll var det dags för ny kamp mellan lagen, fast i Vetlanda denna gång, och precis som för två dagar sedan fick Dackarna en tuff start. Hemmalaget vann de tre inledande heaten och skapade sig en överlägsen 14-4 ledning till första sladdpausen.

Precis som matchen i Målilla så saknade Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg sina etablerade förare. Och det märktes ute på banan då Vetlanda körde igen med nästintill ordinarie trupp. Man plockade heatseger efter heatseger och dackeförarna hade det väldigt tufft under kvällen. Gästerna höjde sig i slutet men fick se sig besegrade med hela 59-25.

Bäste poängplockare blev finländaren Tero Aarnio på nio poäng. Nästa match för Dackarna är ligapremiären på tisdag där Västervik väntar i ett derby.


Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt