Annons:

  • Nu satsar Nitin på att utöka verksamheten – bygger nytt i Hultsfred

    Nitin Blom satsar på en toppmodern tvätthall i Hultsfred. Foto: Simon Henriksson

  • Nu satsar Nitin på att utöka verksamheten – bygger nytt i Hultsfred

    Mittemot nya handelsområdet i Hultsfred ska Nitin Blom bygga sin nya tvätthall. Foto: Ossian Mathiasson

Nu satsar Nitin på att utöka verksamheten – bygger nytt i Hultsfred

Vimmerbyföretagare Nitin Blom gör nu en satsning i Hultsfred. Han ska bygga en ny biltvättsanläggning vid det nya handelsområdet i Hultsfred. 
– Det här är något jag har filat på ett tag, säger han.

Annons:

Den nya satsningen, som blir en gör det själv-biltvätt, kommer att uppföras vid det nya handelsområdet i Hultsfred. Nitin Blom har tidigare inte velat berätta om satsningen, men först nu är han redo att berätta om sitt nya projekt. 

– Det här är något jag har filat på en stund och det finns inte riktigt något liknande koncept i Hultsfred tidigare. Jag vet om att mina kunder har efterfrågat det här, så jag har spånat efter det ett tag och nu fick jag ett bra tillfälle. Jag har haft kontakt med leverantören av anläggningen länge, säger Nitin Blom. 

I Vimmerby driver Nitin en egen rekond för bilar, men har också många kunder från Hultsfred med omnejd.

– Det här blir en helt annan grej mot det jag gör annars och möjligheten dök upp för mig i Hultsfred. Sedan handlar allt om att kunna räkna hem investeringen och i Hultsfred är jag först på bollen. Det känns som rätt läge att göra det här. 

"Toppmodern tvätthall"

Den nya tvätthallen ska uppföras vid nya handelsområdet och arbetet är igång. Det grävs för pumpar, reningsverk och tankar som behövs. Reningstekniken ska se till att några kemikalier inte tar sig ut i naturen.

– Det blir en toppmodern tvätthall med fyra tvättbås och det kommer vara gör det själv-inriktat, men det här är verkligen tvätthallens Rolls Royce. Det är det senaste i teknik och den här anläggningen är maxutrustad. Jag är ju en nörd verkligen. 

Vad kommer det innebära?

– Maxutrustad innebär att det kommer vara bättre tryck i högtryckstvätten, det blir kallavfettning och underspolning. Just kallavfettning är något unikt som inte finns på de flesta anläggningarna. 

Det kommer också finnas schampo och skum. 

– För mig är det viktigt att hålla hög standad och det kommer avspegla sig här också. Det ska vara grejer jag använder själv och mitt mål är att allt ska finnas. Man ska inte behöva ha med sig extramedel eller hinkar. Det ska bli ett helhetskoncept och man ska känna att man vill komma tillbaka för att bilen blev så ren och fin.

Målet klart innan årsskiftet

Han tror att intresset kommer vara stort för tvätthallen.

– Det ligger väldigt nära nya handelsområdet och området sväller rätt mycket trafik. Jag har också tankar på att sälja abonnemang till företag, så att de kanske kan köra varje fredag exempelvis. 

När kommer det vara klart?

– Exakt vet jag inte, men målet är att vara igång den här sidan av året. Jag krigar hårt för det och det är målsättningen, så jag hoppas innerligt att det blir så. 

Hur känns det?

– Det känns kul och jättebra och att komma igång med en utökad verksamhet ger mig fler ben att stå på. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt