Annons:

Efterlängtad öppning av Nitins biltvätt i Hultsfred:

Nitin Bloms biltvättsanläggning vid nya handelsområdet i Hultsfred öppnade under fredagen. Foto: Pressbild

Efterlängtad öppning av Nitins biltvätt i Hultsfred: "Verkligen längtat"

Nitin Bloms satsning på en biltvätt i Hultsfred har dragit ut på tiden. Anläggningen "Cleanview" öppnade under fredagseftermiddagen. 
– Nu ligger fokus på att det ska börja tvättas så vi kommer igång, säger Nitin Blom. 

Annons:

Nitin Blom har byggt en gör det själv-biltvätt i anslutning till nya handelsområdet i Hultsfred och arbetet har tagit längre tid än planerat av diverse olika anledningar. Beställningar och leveranser har inte kommit i tid och anläggningen blev i somras utsatt för stöld när den började bli redo för premiär. 

"Öppningen står i fokus nu"

Efter noggranna förberedelser är det nu dags för öppning och entreprenören öppnade anläggningen under fredagseftermiddagen. 

– Öppningen står i fokus nu och tanken är att det blir en invigning lagom till påsk nästa år. Jag smygstartar biltvätten under fredagseftermiddagen och helgen och hoppas att det rullar på utan problem. Jag måste komma igång för att se så allting funkar. Det blir en smygstartsöppning och man får med det goda minnet ha i åtanke att det är under uppstart, säger Nitin Blom.

Hur känns det att biltvätten är redo för öppning då arbetet dragit ut på tiden?

– Det har, precis som du säger, varit utdraget så jag har hunnit tänka på både det ena och det andra under tiden. Jag har verkligen längtat efter det här så det är bara positivt. Jag tror att anläggningen kommer bli jättebra och välbesökt.

"Måste ha det mest effektiva"

Tanken är att det ska vara en toppmodern anläggning som består av fyra tvättbås. 

– Jobbar man i detta yrke så måste man se till att ha det senaste och det mest effektiva. Jag tror att många har tittat på den här varianten, men det är många som har insett att det inte är ett självspelande piano. Det är en anläggning som kräver mycket omsorg, underhåll och daglig tillsyn för att hålla den i toppskick. Riktigt så lätt som en ”walk in the park” är det inte. Det är viktigt att anläggningen är fräsch. 

– Det blir underspolning i ett av tvättbåsen. Det kommer vara guld värt nu när vintern väntar och det är helt klart över förväntan. Det som skiljer sig från vanliga anläggningar är att det är kallavfettning som löser olja, asfaltsfläckar och salt. Vi har också skuminjektion som börjar bli mer och mer vanligt och har bra effektivitet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt