Annons:

Företagaren satsar vidare – flyttar till betydligt mycket större lokal

Våren 2023 flyttar Nitin Blom till betydligt större lokaler i Vimmerby. Foto: Privat

Företagaren satsar vidare – flyttar till betydligt mycket större lokal

Företagaren Nitin Blom satsar vidare i Vimmerby och byter lokal. Under våren 2023 går flytten till kvarteret Lastbilen i Vimmerby.
– Det kommer bli ett jättelyft, säger Nitin Blom. 

Annons:

Nitin Blom har drivit Nitins rekond i Vimmerby i flera år. Nu väljer han att satsa vidare och flytta från sina nuvarande lokaler. 

Han kommer flytta sin rekond till kvarteret Lastbilen i Vimmerby och kommer då förfoga över hela 210 kvadratmeter. Hälften blir en tvätthall och hälften blir en rekondhall. 

– Under de senaste åren har jag jobbat mycket med större fordon och fått många förfrågningar om det. Det har blivit en form av en nisch för mig. Jag tycker det är väldigt roligt och har fått hyra in mig på vissa ställen för att kunna ta hand om större fordon och projekt. Jag har varit på jakt efter något större under en tid och här kommer jag få in alla typer av fordon, som traktorer, lastare, båtar, husbilar och så vidare, säger Nitin Blom. 

Planen är att flytten sker under våren 2023 och i april är det tänkt att han ska finnas på plats i sina nya lokaler. 

– Det blir en stor satsning på tvätt- och rekonddelen. Jag har fått förfrågningar frekvent kring entreprenadmaskiner och dylikt och en av tankarna med att byta lokal att det ska bli fler. Nu ska lokalen renoveras och med belysning, målade väggar, slipade golv och så vidare. Det ska bli modernt och funktionellt. 

Hur mycket förberedelser är det?

– Det är jättemycket. Jag hyr den tidigare lokalen månadsvis och som tur är finns det många timmar på dygnet. Jag kommer komma till ett läge där det blir helt och hållet fokus på det nya stället, men det tror jag folk kommer ha förståelse för. 

"Kommer bli ett stort lyft"

Nitin Blom ser fram emot den nya satsningen.

– Det känns jätteskönt. Problemet för mig sedan jag kom till Vimmerby har varit tvätthallsproblemet eftersom jag inte haft tillgång till en egen tvätthall. Nu blir det jättelyft med en egen tvätthall och plusplus med en lokal som är anpassad till det jag vill göra. Det kan inte bli så mycket bättre och jag kommer kunna serva mina kunder ännu bättre.

Han betonar samtidigt att det inte har varit lätt att få tag i en ändamålsenlig lokal.

– Det är inte helt enkelt och det måste vara en lokal med rätt förutsättningar. Som seriös aktör, med alla regler som finns, har det inte varit jättelätt. Nu kommer det bli ett jättelyft och jag hoppas att det kommer tas emot bra.

Inom de närmaste veckorna väntas också Nitin Bloms tvätthall öppna i Hultsfred. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt