Annons:

Nu har Vimmerbyföretagarens projekt i Hultsfred inletts igen

Nitin Bloms byggnation av en självtvätt i Hultsfred har tagit fart igen. Foto: Lotta Madestam

Nu har Vimmerbyföretagarens projekt i Hultsfred inletts igen

Nitin Bloms byggnation av en självtvätt i nära anslutning till det nya handelsområdet i Hultsfred har dragit ut på tiden på grund av vintervädret. Nu rullar arbetet på igen. 
– Tanken är att anläggningen ska öppna under mars månad, säger han. 

Annons:

Det var under hösten som Vimmerbyföretagaren Nitin Blom berättade om sitt nya projekt med att han satsar på en toppmodern gör det själv-tvätthall i Hultsfred. Det blir som ett komplement till den rekondverksamhet Nitin Blom har i Vimmerby. 

På grund av snö och kyla har projektet blivit försenat men nu är arbetet igång igen. 

– Det har varit hyfsat bra väder på sistone som gör att man kan hålla på med markarbeten. Vintervädret gjorde att arbetet stoppades upp lite grann men nu flyter arbetet på som det ska, säger Nitin Blom. 

Allt som ska vara nedgrävt i marken vad gäller rör och slangar är nedgrävt. Det arbete som just nu genomförs är att färdigställa för montering av anläggningen som är planerad till februari månad. 

– Jag har varit i kontakt med montörerna och de väntar på att det sista som ska vara klart för montering ska bli klart. Jag hoppas att monteringsarbetet ska börja under februari månad. Företaget säger att vintern är en årstid som är bökig då arbetet kan påverkas om det blir mycket snö, säger Nitin Blom. 

Öppnar under mars månad

Tanken är att gör det själv-tvättanläggningen ska stå klar och användas under mars månad. 

– Vi ska göra allt som står i vår makt för att kunna hålla tidsplanen. Vi siktar på att öppna upp anläggningen i mars, säger Nitin Blom och fortsätter:  

– När verksamheten är igång kommer jag vara på plats mycket i Hultsfred för att se till att det funkar. Det är mer eller mindre daglig tillsyn på självtvätten.

Det blir en toppmodern tvätthall med fyra tvättbås. Det kommer finnas möjlighet att ta in både högre och bredare fordon.

– Det är en önskan från folk som till exempel inte får in sina arbetsfordon. 

Namnet på verksamheten blir med största sannolikhet Cleanwiew. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt