Annons:

Nicholson (M): För ett vänligare Vimmerby

Valtider - det är nu man brukar peka på andras brister. Men jag tänker inte göra det. Jag vill mycket hellre berätta om våra visioner för Vimmerby.

Annons:

Ett bra samhälle byggs inte genom konflikter. Det skapas genom samarbete och ganska ofta genom kompromisser. Vimmerby förtjänar politiker som sätter invånarna före den personliga prestigen. En bra idé är en bra idé oavsett vem den kommer ifrån.

I Vimmerby finns det bra och hårt arbetande politiker i samtliga partier. De som är beredda att föra ett konstruktivt samtal kommer alltid vara välkomna att arbeta tillsammans med mig. För att vara politiker innebär inte att man kan allt. Möjligtvis att man kan lite om mycket. 

*

Jag tror att vår kommun är summan av alla Vimmerbybor. Men om vi istället för att sträva mot gemensamma mål motarbetar varandra kommer ingen att nå dit vi vill. När vi bråkar om detaljer istället för att se helheten kommer alla att vara förlorare.

Att leda en kommun innebär hårt arbete. Mitt löfte till er Vimmerbybor är inte bara att jag kommer att jobba hårt för att vår kommun ska ha utmärkta skolor, ett fantastiskt företagsklimat, en god ekonomi och trygghet för alla. Mitt löfte är att ta tillvara på alla intressen i vår kommun så att vi gemensamt kan göra Vimmerby bättre.

Marie Nicholson (M)

Kommunalrådskandidat

Fråga

Håller du med?

Ja
Nej
Rösta Se resultat

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt