Annons:

Unga killar kastade sten på bil på Lundgatan

Annie Hermansson fick stenar kastade mot och på sin bil på Lundgatan i eftermiddags.

Unga killar kastade sten på bil på Lundgatan

Annie Hermansson åkte bil på Lundgatan i eftermiddags. Då kastade två ungdomar sten mot hennes bil. Ungdomarna ska ha sprungit från platsen.

Annons:

Händelsen inträffade på Lundgatan, mellan Astrid Lindgrens Värld och bostadsområdet Bullerbyn. Strax före 16.00 fick Annie Hermansson en rejäl överraskning när ungdomarna kastade sten på hennes bil.

Hermansson tog kontakt med Polisen, som dock tyckte att uppgifterna var för vaga för att skicka en patrull. Polisen har ännu inte fått in någon anmälan, men Hermansson ska anmäla händelsen efter att skadorna på bilen dokumenterats.

Pojkarna ska vara mellan 10-15 år och deras ryggtavlor är fångade på foto.

– Jag tycker inte om skadegörelse. Det borde finnas bättre och framförallt roligare saker att sysselsätta sig med en fredagseftermiddag. Jag kom från centrum och åkte mot Kohagsrondellen, det var då det small till i sidan på bilen. Jag åkte fram till rondellen och vände och körde sedan långsamt tillbaka. Det var då jag såg två huvuden sticka upp i buskaget. När de insåg att jag tittade efter dem sprang de snabbt därifrån och upp mot bostadsområdet, skriver Hermansson till Dagens Vimmerby.

På Facebook skrev Hermansson så här:

”JAG HOPPAS NI SKÄMS! Jag har lämnat signalement till polisen och hann även fota era ryggar när ni sprang därifrån. Jag hoppas ni förstår att det ni gjorde var fel och att ni ångrar er nu. Jag hoppas också ni har dåligt samvete samt att ni kanske är lite rädda och oroliga ikväll. Och framförallt hoppas jag att ingen barnfamilj fick lämna Vimmerby idag med ett minne av att få stenar kastade på sin bil när de lyckliga åkte från en härlig dag i en underbar park.”

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt