Annons:

SMÅLAND: TVÅ ANHÅLLNA MISSTÄNKTA FÖR MORDFÖRSÖK I NATT

Två personer sitter anhållna misstänkta för mordförsök i natt. De båda ska ha misshandlat två andra män med tillhygge i centrala Jönköping. En av männen är allvarligt skadad.

Annons:

Händelsen inträffade strax efter klockan halv ett natten till torsdagen. Polisen larmades då till Västra Storgatan i Jönköping med anledning av en pågående misshandel där.

Allvarligt skadad

Två män anträffades med skador som tillfogats med ett tillhygge, och de fördes sedan till sjukhus i ambulans.
Enligt Sveriges Radio är en man allvarligt skadad och vårdas på länssjukhuset Ryhov. Den andra mannen ska ha skadats lindrigt och har kunnat lämna sjukhuset.

Två personer i 20-årsåldern greps av polis och anhölls senare efter beslut av åklagare, brottsrubriceringen i nuläget är försök till mord, meddelar polisen.

Vill ha tips

Brottsplatsen spärrades av och en brottsplatsundersökning har utförts. Avspärrningarna är hävda. Just nu utförs initiala utredningsåtgärder och förundersökningen leds av åklagare.

Polisen är intresserad av tips och iakttagelser från området mellan midnatt och klockan 01.00. Den som har gjort iakttagelser eller har tips att lämna rörande ärendet ombeds ringa polisen på 114 14.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt