Annons:

Ny blogg på DV: Följ med Sofia på hennes USA-äventyr

Följ med Sofia Bengtsson på hennes äventyr med Dagens Vimmerby. Foto: Privat

Ny blogg på DV: Följ med Sofia på hennes USA-äventyr

Det kommande halvåret kommer Sofia Bengtsson från Vimmerby att studera i North Carolina. Hon kommer att dela med sig av sina upplevelser, tankar och känslor via en blogg på Dagens Vimmerby. – Det ska bli superkul att dela med mig av min nästa utmaning, säger hon.

Annons:

Sofia Bengtsson studerar internationella affärer på Linnéuniversitet i Kalmar. Nu ska hon göra en del av sina studier utomlands. De kommande sex månaderna kommer hon att befinna sig i North Carolina i USA. 

Hon kommer att blogga om det som händer i North Carolina för våra läsare. 

– Min blogg kommer att handla om mitt vardagliga liv som student på Appalachian State University i Boone. Jag hoppas kunna dela med mig av hur det verkligen är att vara student på ett amerikanskt universitet, men också locka flera av läsarna att våga göra liknande saker som att flytta till ett främmande land, resa iväg själv och helt enkelt utmana sig själva på olika sätt. Jag tror nämligen att genom att hela tiden pusha sig själv lite extra så klarar man mer än vad man tror, säger Sofia Bengtsson. 

Bor i Kalmar

Sofia är 21 år gammal och ursprungligen från Vimmerby. Efter gymnasiet gick alltså flyttlasset till Kalmar. 

– Jag är en glad, sprallig och målinriktad tjej som just nu pluggar det företagsekonomiska programmet Internationella affärer i Kalmar. När jag inte sitter med näsan i böcker eller skriver på tangentbordet så har jag fram tills i dag tillbringat mest tid på att engagera mig ideellt och jobba extra. När jag inte pluggar eller jobbar brukar jag spendera tid i stallet eller med mina nära och kära. Att ha många bollar i luften samtidigt är min grej och om jag inte får göra det mår jag helt enkelt inte bra. Nu har jag fått äran att blogga för Dagens Vimmerby och det ska bli superkul att få dela med mig om vad min nästa utmaning innebär.

Första inlägget ute

Hennes första blogginlägg finns redan ute och ni hittar hennes blogg här

– Jag hoppas ni blir sugna på att fortsätta följa bloggen, för jag lovar er att att jag ska göra mitt bästa så att det känns som att ni sitter på min axel när jag kliver in i korridorerna den 11 januari. 

Hon kommr att uppdatera bloggen flera gånger i veckan.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt