Annons:

Vimmerbytjejen Amena får inte veta sitt öde i kväll. Foto: TV4

AMENA VIDARE I IDOL – EN AV 13 TILL FREDAGSFINALERNA

Amena Alsameai har tagit Idol-juryn med storm och är kvar i tävlingen. Nu står det klart att hon är en av de 13 fredagsfinalisterna.

Annons:

Vimmerbytjejen Amena Alsameai har imponerat ordentligt hittills och är kvar i populära tv-programmet Idol. Nu är den intensiva kvalveckan över – och 13 idoler har tagit sig vidare till fredagsfinalerna.

En av dem är Amena från Vimmerby. Det stod klart efter att tittarna fått säga sitt och nu väntar spännande fredagsfinaler för alla som håller tummarna för att Amena ska ta sig långt i Idol.

Den här fredagen sjöng Amena – med vitsminkade ögonbryn – The Cranberries hit "Zombie" från 1994. Hon fick på nytt ta emot fina ord från juryn och förklarade att låten handlar om krig och att hon har erfarenhet av krig.

– Jag är ganska säker på att för alla tittare där hemma och för mig är du höstens stora förälskelse. Du behärskar det här jättebra, sa jurymedlemmen Alexander Kronlund.

– Jag är så tacksam att jag fick sjunga det här i Idol och jag kommer för alltid vara tacksam för att få vara en del av det här underbara programmet, sa Amena i sändningen.

När röken hade lagt sig stod det klart att Amenas Idolresa fortsätter.

– Bara tolv av dessa 13 kommer få vara med och tävla i nästa veckas fredagsfinal, förklarade programledaren Pär Lernström för tittarna.

En av de 13 kommer alltså inte få vara med i fredagsfinalen nästa vecka. Det är upp till tittarna att bestämma vem som ska lämna.

Fotnot: De uppgifter som tidigare publicerades och byggde på en TT-artikel om stora förändringar kring Idol stämde inte helt. Det ber vi om ursäkt för.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt