Annons:

Liv Astrid Kvamsdal har invigt sin nya studio i Vimmerby. Foto: Simon Henriksson

Vimmerbys nya tatueringsstudio har invigts: "Jag är jättetaggad"

Nu har Vimmerbys nya tatueringsstudio öppnat. På lördagen var det invigning för Liv Astrid Kvamsdals nya satsning på Storgatan.
– Jag är jättetaggad, utbrister hon när vi är på besök.

Annons:

Under lördagen var det dags för Huldra studio att öppna på Storgatan i Vimmerby. Bakom satsningen står Liv Astrid Kvamsdal, bördig från Rimforsa, som nyligen bytt Stockholm mot Vimmerby. 

I flera timmar pågick vernissagen och många nyfikna Vimmerbybor hälsade på.

– Många har kommit förbi och sagt hej tidigare också. Det är väldigt fin stämning måste jag säga och många har varit välkomnande. Vimmerby är verkligen en levande stad och det har varit väldigt bra respons hittills, säger Liv Astrid Kvamsdal.

Även om det var invigning den här dagen, så dröjer det innan den första tatueringen i studion görs. Hon inväntar nämligen ett godkännande innan hon kan sätta igång.

– Jag vet inte exakt när det blir, men inom ett par veckor hoppas jag i alla fall. Jag måste få det här godkännandet innan jag kan göra fysiska ingrepp. Det är ganska hårda restriktioner, men det tycker jag är bra.

Liv Astrid kommer ha både drop in-tider och bokade tider för tatueringar framöver.

– Ja, det ska bli blandat. Kanske att det bestäms att det är drop in-fredagar exempelvis, men det får vi se. Det beror på den faktiska responen. Folk verkar jättepeppiga, men jag vet ju inte helt hur det blir.

"Jättetaggad"

Lokalen kommer vara både en tatueringsstudio och en galleria. Just nu är det konsten som står i fokus en tid i väntan på att hon får börja tatuera. Besökarna på invigningen kunde se både fotokonst av Madelene Andersson och målningar av Dorotea Öster.

– Jag har jobbat stenhårt varje dag i en månad, så nu blir det lite paus i morgon och så har jag öppet på måndag igen. Det kommer bli mycket konst här också. Elin Pastell, verksam här i Vimmerby, kommer hit i slutet av augusti och det blir en del annat också. Det känns härligt. 

Det syns tydligt att Liv Astrid njuter av det som händer.

– Ja, jag är jättetaggad, säger hon.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt