Annons:

Liv Astrid Kvamsdal kommer öppna en tatueringsstudio i Vimmerby i sommar. Foto: Privat

Hon tar över tom lokal och öppnar tatueringsstudio i centrala Vimmerby

Liv Astrid Kvamsdal har nyligen flyttat till trakten och öppnar en tatueringsstudio i Hälsokrafts tidigare lokal på Storgatan i Vimmerby i mitten av juni. 
– Tanken är att det är en tatueringsstudio som ibland håller i vernissager och utställningar, säger hon. 

Annons:

Liv Astrid Kvamsdal har jobbat som tatuerare på Narval Studio i Stockholm i sex år och flyttade för en och en halv månad sedan till Fröåsa mellan Kisa och Gullringen. 

Nu har hon bestämt sig för att ta över Hälsokrafts tidigare lokal på Storgatan i Vimmerby och satsa på en tatueringsstudio som öppnar den 11 juni, en nyhet som Vimmerby Tidning var först med att rapportera om. 

– Jag var runt och kollade och hittade till slut denna lokal som jag tycker om. Jag blev helt kär i Vimmerby som är en mysig stad med härlig stämning och trevliga människor, säger Liv Astrid Kvamsdal. 

Konstutställningar i studion

Hon har fått tillträde till lokalen och behöver ett par veckor för att komma i ordning inför öppning den 11 juni. 

– Vi har precis börjat ställa in möbler, renovera och fixa ordning och arbetet kommer pågå fram till invigningen, säger Liv Astrid Kvamsdal. 

Hon har dessutom planer på att diverse olika konstutställningar ska ta plats i tatueringsstudion.

– Det ska inte bara vara tatueringar utan jag ska försöka styra ihop en utställningslokal där lokala konstnärer får visa upp sin konst. Vi får se om det är någon som är intresserad. Jag är intresserad av att knyta kontakt med lokala konstnärer. Vore kul att få bygga upp ett kontaktnät där man peppar varandra och hittar nya talanger och förmågor, säger hon. 

Hon vill dessutom anordna en tatueringsfestival och locka hit gästtatuerare från andra orter. 

– Drömmen är nästa år. Som det ser ut i dag så åker alla Vimmerbybor till andra orter för att tatuera sig. Det vore kul att ta tatueringarna till dem. Jag vill gärna berika staden och Vimmerbyborna med att det ska komma influenser från olika håll. Det är roligt när man får chansen att se vad det finns för olika alternativ. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt