Annons:

Nu har det hänt igen – Susanne ryter ifrån:

Susanne från Vimmerby möttes av delar av ett möblemang när hon besökte återvinningsstationen i närheten av Stenshults förskola på söndagen. Foto: Privat

Nu har det hänt igen – Susanne ryter ifrån: "Skäms Vimmerbybor!"

– Skäms Vimmerbybor!
Susanne från Vimmerby blev upprörd och besviken när hon hittade delar av ett möblemang vid återvinningsstationen i närheten av Stenshults förskola.

Annons:

Så har det hänt igen att en återvinningsstation missbrukats. När Susanne på söndagen kom för att slänga emballage och plast stod det delar av ett möblemang vid containrarna.

– Det är så tråkigt, alltid är det en massa saker som står utanför. Att folk inte kan slänga sina saker på sin rätta plats. Det är dessutom så synd om de som jobbar där, att de ska behöva ta hand om skiten, säger hon och fortsätter:

– Det är ju en fin service vi medborgare har, att vi kan slänga grovavfall på återvinningscentralen Toppesten helt gratis, så den ska man vara rädd om. Många är jätteduktiga, men så finns de här som inte sköter sig.

Delar av ett möblemang

Den här gången hade en soffa och tv-bänk slängts vid återvinningsstationen, som är en av tio i Vimmerby kommun. 

– Tv-bänken hade slagits sönder halvt om halvt och mellan två av soffans dynor låg en cigarettändare, så har någon försökt tända eld på den är det ännu värre.

Susanne önskar att VEMAB antingen skulle få tillstånd att sätta upp övervakningskameror, eller att återvinningsstationen i alla fall skulle hägnas in.

– Det kan ju vara barn som går dit och leker, nu var tv-bänken sönderslagen med brädor som stack ut som det hade gått att göra sig illa på.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt