Annons:

Restaurang i Vimmerby öppnar tidigare på vardagar

Subway i Vimmerby öppnar från och med måndag tidigare på vardagar. Haider Mullah Haji berättar att det är ett önskemål från många kunder. Foto: Ossian Mathiasson

Restaurang i Vimmerby öppnar tidigare på vardagar

Subway i Vimmerby kommer från och med måndag öppna tidigare på vardagarna. 
– Det är många kunder som vill att vi öppnar tidigare, säger Haider Mullah Haji. 

Annons:

Haider Mullah Haji har drivit Subway i Vimmerby sedan 1 april 2021 och nu har han tillsammans med övrig personal bestämt att matstället ska öppna tidigare på vardagarna. Anledningen är att kunderna vill äta Subways mackor tidigare på dagen.

– Det är många personer som nämner det för oss. Som det ser just nu öppnar vi klockan 10 och vi kommer från och med måndag öppna klockan 8.30. Helgens öppettider kommer inte ändras. Vi tänker att det finns människor som kommer hit och tar med sig en macka till jobbet, säger Haider Mullah Haji. 

Vad tror du om utfallet?

– Det är svårt att säga, men vi ska prova och se hur det går. Jag vet att andra Subway-restauranger öppnar tidigt på morgonen, klockan 8.00. Menyn kommer inte förändras, säger Haider Mullah Haji. 

Subway i Vimmerby har fyra anställda och fortsätter med samma personalstyrka. Sedan flera månader tillbaka erbjuder Subway hemkörning via Foodora.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt