Annons:

Stora tv-bråket är över – tittarna får tillbaka kanalerna

Det stora tv-bråket är nu över. Foto: Pixabay

Stora tv-bråket är över – tittarna får tillbaka kanalerna

Com Hem och Discovery har kommit överens. Därmed är det omtalade tv-bråket över.
Tittarna får åter tillgång till Kanal 5, Eurosport och flera andra kanaler.

Annons:

Tvisten mellan parterna är över. Under onsdagens tecknades ett avtal och Com Hem och Boxer får därmed återigen rätt att visa Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och deras övriga kanaler, uppger Com Hem i ett pressmeddelande.

Det är sedan midnatt den 31 augusti som alla Discovery Networks kanaler har varit nedsläckta i de hushåll med Com Hem. Omkring 4,5 miljoner tv-tittare har berörts av konflikten.

Infekterad konflikt

Tv-bråket har varit hårt och Discoverys vd har kallat olika bud från Com Hem för "ett dåligt skämt" och "helt bisarra". Com Hem har sagt att kommentarerna har varit under deras värdighet att svara på. 

”Det var första gången under Com Hems mer än 30-åriga historia som vi drabbats av en sådan här konflikt. Naturligtvis kommer vi att göra vad vi kan för att undvika att hamna i en liknande situation igen, och vi beklagar att det tog så lång tid att nå en lösning som var bra för våra kunder”, säger Anders Nilsson, vd på Com Hem, i det senaste pressmeddelandet.

Kanalerna som nu återigen börjar visas för Com Hems och Boxers kunder är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discoverykanalerna, Animal Planet, Eurosport 1 & 2 samt TLC.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt