Annons:

HOTELLET INVALT BLAND DE BÄSTA SPAANLÄGGNINGARNA

Martina Andersson är hotellchef på Vimmerby Stadshotell. Foto: Pressbild

HOTELLET INVALT BLAND DE BÄSTA SPAANLÄGGNINGARNA

I december berättade vår tidning om det fina priset Stadshotellet fått för sin spasatsning. Nu har man blivit invalda i Svenska Spahotell. Det är en förening där Sveriges 49 bästa spaanläggningar ingår. 

Annons:

Efter att källaren på Vimmerby Stadshotell varit stängd för besökare i över 20 år togs beslut under 2022 om skapa en helt ny spaanläggning i lokalerna. 

I oktober 2023 var anläggningen färdig – och redan i december vann hotellets spaanläggning pris genom att arkitektbyrån nominerat anläggningen som bästa interiördesign bland 600 tävlande i London. 

Nu har Stadshotellet valts in i Svenska Spahotell, där Sveriges 49 bästa spaanläggningar ingår. Svenska Spahotell beskriver sig själva så här: 

"Hos oss finns stora resorthotell, klassiska kurorter, små herrgårdar och dagspaanläggningar. Alla med en unik prägel, men ändå en tydlig gemensam nämnare – kvalitet!". 

– Det vi nu kommer satsa på är att bibehålla den fantastiska känslan vi har i vår spaanläggning och hela tiden utvecklas, addera nyheter, jobba med upplevelsen ännu mer och också bli bättre på värdskap på hela vår anläggning, från gästens första välkomnande till det är dags att säga ”på återseende”. Det är vår vision att denna satsning skall göra Vimmerby Stadshotell ännu mer till en året-runt-destination för privat och affärsresenärer. Ett högkvalitativt hotell med restaurang, konferens- och spa-anläggning där vi nu också ingår i Svenska Spahotell och får sällskap av anläggningar som Arken i Göteborg, Hotel Tylösand, Kosta Boda Art hotel och Yasuragi i Stockholm, säger hotellchefen Martina Andersson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt