Annons:

Mångmiljonvinnaren kan fortfarande vara ovetandes – Svenska Spel jagar vidare

Här, på Ica Nära i Södra Vi, lämnades raderna värda flera miljoner in. Foto: MostPhotos

Mångmiljonvinnaren kan fortfarande vara ovetandes – Svenska Spel jagar vidare

I lördags kväll blev det en rejäl miljonvinst till en person i Vimmerby kommun. Drygt 5,6 miljoner kronor kammades hem på Lotto. Men miljonvinnaren har Svenska Spel ännu inte fått tag i. 

Annons:

En person från Malmö och en från Vimmerby kommun fick ordentligt klirr i kassan i lördags kväll. Då vann man nämligen hela 5,6 miljoner kronor på Lotto. 

– Att få ringa nyblivna miljonärer är alltid lika spännande! Vissa är helt ovetandes om vinsten när vi gratulerar vilket kan leda till både glädjetjut och chockartad tystnad på andra sidan tråden. Det roligaste med samtalen är att lyssna på alla drömmar som våra vinnare vill förverkliga. Vilka små och stora drömmar lördagskvällens Lottomiljonärer vill förverkliga återstår att se, säger Daniel Arnkvist, kommunikatör för Svenska Spel Tur.

Vinnarraden lämnades in på Ica Nära Södra Vi. Men vinnaren har inte gett sig till känna ännu och kan alltså fortfarande vara ovetandes om jättevinsten. 

– Nej, vi har faktiskt inte fått tag i vinnaren ännu. Vi tänkte göra fler försök under dagen, säger Daniel Arnkvist till vår tidning. 

Svenska Spel ger inte upp i första taget och vet vem vinnaren är.

– Ibland går det snabbt, ibland tar det längre tid. Men vi kommer alltid i kontakt med vinnaren, så det är ingen fara. 

För den nyblivne miljonären från Vimmerby kommun väntar ett bankmöte där vinsten betalas ut. Det sker alltid vid vinster över fem miljoner kronor. 

– Vinnarna erbjuds både ekonomisk och juridisk rådgivning för att få en så trygg start som möjligt på sina nya liv som spelmiljonärer, säger Arnkvist.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt