Annons:

  • Nytillskottet bjöd in till vårvisning: ”Samlat alla våra kärnleverantörer”

    Emil Karlsson och Johan Rydén på Maskinparken Vimmerby bjöd in till vårvisning på onsdagen. Foto: Ossian Mathiasson

  • Nytillskottet bjöd in till vårvisning: ”Samlat alla våra kärnleverantörer”

    "Här har vi samlat alla våra kärnleverantörer för att visa upp vårt sortiment", säger Johan Rydén som etablerade företaget Maskinparken i Vimmerby förra våren. Foto: Ossian Mathiasson

  • Nytillskottet bjöd in till vårvisning: ”Samlat alla våra kärnleverantörer”

    Maskinparken har anordnat vårvisningar på sina anläggningar runt om i landet under våren. Foto: Ossian Mathiasson

Nytillskottet bjöd in till vårvisning: ”Samlat alla våra kärnleverantörer”

Det har gått lite mer än ett år sedan Johan Rydén etablerade Maskinparken i Vimmerby. Företaget bjöd under onsdagen in till öppet hus och vårvisning.

Annons:

Vimmerbybon Johan Rydén startade en Vimmerbyavdelning för Maskinparken, en stor återförsäljare av park- och gatuvårdsmaskiner i Sverige, förra våren. 

I höstas skaffade företaget lokal på Älåkragatan för att ha möjlighet att serva och reparera diverse olika maskiner och utökade med ytterligare en anställd, serviceteknikern Emil Karlsson. 

– Vi jobbar med försäljning, service och reparationer av allt förekommande i branschen, säger Johan Rydén. 

Hur vill du beskriva företagets start i Vimmerby?

– Vi har fått ett gott mottagande bland kunderna på marknaden. Tiderna och ekonomin är som de är och kommunerna som utgör vår stora kundkrets har pressade möjligheter till att köpa in nya maskiner, men vi ser väldigt ljust på framtiden. Maskiner är sällanköpsvaror och en maskin kan gå i 15 år. Det gäller att ha ett brett spektrum av kunder, säger Johan Rydén. 

"Samlat våra kärnleverantörer"

Maskinparken har under senaste månaden anordnat vårvisningar på sina anläggningar runt om i landet. Det elfte och avslutade vårvisningen var i Vimmerby.  

– Här har vi samlat alla våra kärnleverantörer för att visa upp vårt sortiment. Vårvisningen är en vanlig happening för att träffa kunder. När vi har maskinerna samlade vill kunderna komma och titta, känna och klämma. Det är maskiner för professionell markvård och det är alltifrån handjagare till fem tons lastmaskiner, säger Johan Rydén.  

Kyrkogårdar, föreningar, kommunala fastighetsbolag, kommunala verksamheter och privata aktörer med fastigheter var några av gästerna på Maskinparkens vårvisning.

– Ytan som vi har fått låna av Nilsbuss är underbar för vårt ändamål där kunderna får prova, testa, känna och klämma på maskinerna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt