Annons:

Musikfolket kom tillbaka till PRO

Musikfolket från Mörlunda bjöd på många kända melodier. Foto: PRO

Musikfolket kom tillbaka till PRO

Vid senaste månadsmötet med Vimmerby PRO stod Musikfolket från Mörlunda för uppskattad underhållning.

Annons:

Det blev ett kärt återbesök för både publiken och Musikfolket, som för elva år sedan underhöll på ett möte hos PRO i Vimmerby. De sju sångarna och två musikanterna på gitarr och dragspel bjöd på ett varierat program med många kända sånger, men även en del nyare.

På repertoaren stod Sven-Ingvars Vid din sida, Åsa Jinders Annas visa, Jag vill dansa med dig, När tvenne hjärtan slår samma slag, Havsörnsvals, Viggen, Dansen på Sunnanö och en handfull andra fina melodier.

Information om seniorkort

Mötet inleddes med att Maria Sjösten från Apoteket Äpplet informerade om bland annat varför man ibland får billigare mediciner än de som står på receptet och att det beror bland annat på att landstingen kan spara pengar på detta.

Marize Viderström informerade om KLT:s speciella seniorkort för pensionärer som innebär att man kan åka med tåg, buss och närtrafik inom hela Kalmar län för 100 kronor under en 30-dagarsperiod.

Flera resor är planerade. Solveig Sjöblad berättade att närmast på tur är en resa till Ullared 28 mars, därefter till Wilhelm Mobergs hembygd 11 april och 11 augusti till Eksjö International Tattoo.

PRO Vimmerby

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt