Annons:

Fuktskador ger personalen problem med hälsan

Fuktproblem inne i kulturskolan måste åtgärdas. Foto: Arkivbild

Fuktskador ger personalen problem med hälsan

Kulturskolan har nyligen renoverats. Nu kommer fastigheten inom kort behöva en ny renovering. Fuktskador ger personalen hälsoproblem. Det berättar Vimmerby Tidning i dag. 

Annons:

Den renovering som gjordes i höstas kostade cirka tolv miljoner och berörde fastighetens utsida. Nu visar det sig att det är problem även på insidan. 

–  Vi har medarbetare som känner besvär när de är på sin arbetsplats och det tar vi på stort allvar och ska åtgärda, men saker måste tas i rätt ordning. Vi ska börja med att hitta problemet och därefter sätta in rätt åtgärder, bland annat har vi I veckan som varit gjort luftmätningar och vi väntar på analys av det, säger Anders Degerman, chef för Kulturskolan, till Vimmerby Tidning. 

Fuktskador har upptäckts i källaren.

– Det är fukt i källaren och andra problem i golv och annat längre upp i byggnaden. Det ger dålig arbetsmiljö för personalen som också har hälsoproblem på grund av det här, säger Ola Gustafsson (KD) till VT. 

Någon kostnade för att åtgärda problemen är inte framtagen och när arbetet kan påbörjas finns det inget beslut om i nuläget. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt