Annons:

Företaget återuppstod under pandemiåret – ökar personalstyrkan

Nu blir Sevede Rör tre efter en fin höst. Foto: Privat

Företaget återuppstod under pandemiåret – ökar personalstyrkan

I början av 2020 återuppstod Sevede Rör. Trots pandemin har det gått över förväntan – och nu nyanställer man. 
– Efter sommaren har det släppt, säger ägaren Stefan Adolfsén.

Annons:

2017 blev företaget Sevede Rör en del av Assemblin. Men under förra året, precis i inledningen av coronapandemin, valde Stefan Adolfsén att starta upp företaget igen.

– Det är Sevede Rör igen, det är samma logga, så man kan säga att det är en återstart. Skillnaden är att jag är själv nu. "Jonte" (Gunnarsson) studerar och är inte med den här gången. Viktor (Adolfsén) börjar hos mig om en månad och det ska bli kul att jobba med honom, sa Stefan Adolfsén då. 

Nu har knappt ett år passerat och företaget har klarat sig väl genom pandemin. 

– Jag är lite överraskad över det. I våras kändes det inte alls muntert, men efter sommaren tog det fart igen. Det har varit som det har varit, men jag är positivt överraskad, säger Adolfsén. 

Har nyanställt

Företaget, som sysslar med VVS- och rörarbeten, har gått så bra att man har nyanställt.

– Vi började prata om det redan i somras, men det gäller att hitta rätt person. Nu skrev vi på papprena precis innan jul. Vi blir tre från och med 5 januari. Förhoppningen har aldrig varit det, men det har rullat på så bra i höst och det är framför allt efter sommaren det har släppt. 

Tre var också Sevede Rör när man var som flest förra gången.

– Vi har det bra täckt med jobb och det fortsätter rulla på. Vi får fler och fler kunder och det är inte omöjligt att vi kan anställa mer. Vi får se vart allt tar vägen och om coronan släpper sitt grepp. Det är många kunder som inte haft något att göra, så det känns som att det finns potential.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt