Annons:

  • Mäklarfirman ska sälja lokalerna:

    Så här ser lokalerna ut i Västervik, som snart ska byggas i Vimmerby. Foto: Fastighetsbyrån/Pressbild

  • Mäklarfirman ska sälja lokalerna:

    Magnus Boberg är chef för Fastighetsbyrån.

Mäklarfirman ska sälja lokalerna: "Kul att gå i bräschen"

Ancott planerar att snart börja bygga sitt företagshotell på Krönsmon. Fastighetsbyrån har fått uppdraget att sälja lokalerna.
– I början av juni ska allt vara klart, säger Fastighetsbyråns chef Magnus Boberg.

Annons:

Ett liknande projekt har Ancott Fastighetsbolag AB redan påbörjat i Västervik. Fastighetsbyrån fick uppdraget att sälja de 28 lokalerna. 

Nu får Fastighetsbyrån uppdraget att göra detsamma på Krönsmon. 

– De ska bygga industri-, hantverk- och lagerlokaler. Man kan säga att det blir en radhuslänga med industrilokaler. Totalt blir det 16 lokaler inledningsvis, säger Magnus Boberg, mäklare på Fastighetsbyrån.

Lokalerna kan passa både ett företag eller en privatperson som behöver mer utrymme för förvaring. Storlekarna varierar från 60 till 140 kvadratmeter.

– Det är friköpta fastigheter som finns i fyra storlekar.

Snart säljstart

Säljstart är bara någon vecka bort.

– Det är tänkt att bli en rätt snabb produktion. I början av juni ska alla vara klara, om allt går enligt planen.

Hur ser prisbilden ut?

– Exakta priser är inte 100 procent fastställt, men den billigaste kommer ligga strax under miljonen. Det pågår ett identiskt projekt i Västervik och det här är väldigt liknande.

Vad tror du om intresset?

– Jag tror det kan finnas ett stort intresse. Det är svårt att göra en bedömning, men från kommunens sida tror man att intresset är stort. Just det här att det passar både företag och privatpersoner är positivt. Det kan användas för allt från lager till tillverkning och verkstad. Det går även att ha för förvaring av bilar, båtar eller husbilar och man kan få en mycket billig driftkostnad om man har kapacitet att förvärva en lokal, säger Magnus Boberg, som tycker att det är väldigt roligt att Fastighetsbyrån fått uppdraget:

– Det är jättekul och kul att gå i bräschen. Vi har gjort det med Stören och Rönnbärsgatan och kul att komma in på industrisidan också. Vi får tacka kollegorna i Västervik för att de har gjort ett bra jobb, så vi fick möjligheten.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt