Annons:

Lägre besöksantal än förväntat på This is Hultsfred

This is Hultsfred nådde inte sitt besöksmål i år. Foto: Bertil Andersson

Lägre besöksantal än förväntat på This is Hultsfred

This is Hultsfreds mål var 1 800 besökare. Dit nådde man inte. – Jag kan inte säga hur mycket under förväntan det blev, men det var under, säger projektledaren Caroline Gabrielsson.

Annons:

I natt avslutades den fjärde upplagan av This is Hultsfred. Festivalen hade ett besöksmål på 1 800 personer – men dit nådde man inte.

– Vi hoppades att det skulle komma mer folk än det gjorde, men jag tror inte att vi går ut med någon siffra i dag. Vi håller på att städa parken och göra i ordning, säger Caroline Gabrielsson som annars är nöjd med arrangemanget:

– Det har gått jättefint. Banden och besökarna har varit jättenöjda. Det har varit jättemycket bra band och många har undrat varför det inte är mer folk. Vi måste se det positiva och det viktiga är att det är en skön stämning och att besökarna har det bra och det har vi lyckats med.

Varför tror du att det inte kom mer folk?

– Vi har inte analyserat något än och har inte pratat ihop oss.

Något beslut om nästa år är heller inte fattat ännu. Dagens Vimmerby återkommer med det exakta besöksantalet när det släpps och publicerar flera artiklar från festivalen under kvällen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt