Annons:

Julia och Hilda tar över restaurangansvaret på Prime:

Julia Wass och Hilda Carlander tar över restaurangansvaret på Prime i Vimmerby. Foto: Pressbild

Julia och Hilda tar över restaurangansvaret på Prime: "Två stjärnskott"

Restaurang Prime i Vimmerby anställer Julia Wass och Hilda Carlander som nya restaurangchefer. 
– Det känns som att vi har hittat två stjärnskott, säger verksamhetschefen Elin Axelsson.

Annons:

Det är på sociala medier som Restaurang Prime meddelar att Hilda Carlander och Julia Wass tar över restaurangansvaret. Hilda bor i Hultsfred och Julia i Vimmerby. 

– Det känns superbra. Hilda har jobbat tidigare hos oss i receptionen och har en stark och sprudlande personlighet så hon passar perfekt i restaurangen. Hilda är nyutexaminerad musiklärare men har sitt hjärta i restaurangbranschen. Julia började jobba lunch hos oss förra hösten och visade direkt att hon brann för jobbet. De kommer tillsammans bli ett superstarkt team, säger verksamhetschefen Elin Axelsson. 

Kör mot steakhouse igen

Prime har stått utan restaurangansvarig sedan Rebecca Lundell gick från restaurangen och blev ansvarig för receptionen vid årsskiftet 2019/20. 

– Hon ville testa något nytt och klev in i receptionen. Sen kom corona och då hade vi restaurangen stängd. Vi hade endast öppet över sommaren förra året, säger Elin Axelsson. 

Prime öppnar restaurangen alla kvällar i veckan efter midsommar. 

– Vi har inte haft kvällsrestaurangen igång, men vi tänker från och med måndag ha öppet varje veckodag fram till vecka 34. Vi har bytt koncept och kommer köra mot steakhouse igen då vi har köpt in en egen rök. Vi är supertaggade för vår nyöppning, säger Elin Axelsson. 

Restaurangens ambition är att kunna ha öppet fler dagar i veckan efter sommaren. 

– Vi funderar på framtiden och vill öppna mer för affärsresenärer och för Vimmerbybor som vill gå ut och käka en vardagkväll. Det är bestämt att vi kommer köra quiz på onsdagar i höst, så vi kommer åtminstone ha öppet från onsdag till lördag i höst.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt