Annons:

Här är Brygghusets personalstyrka:

Lukas Lamberg, Andrea Grönqvist, Jenny Arnberg och Filip Petersson är några av personerna som jobbar på Brygghuset. Pubchefen Nina Eklund och köksmästaren Albin Rydquist saknas på bilden. Foto: Privat

Här är Brygghusets personalstyrka: "Aldrig haft en så här stark personalgrupp"

Nina Eklund blir ny pub- och restaurangchef på Brygghuset. Nu kan vår tidning berätta vilka personer som ska jobba i köket på Brygghuset. 
– Brygghuset har aldrig haft en så här stark personalgrupp i restaurangen, säger Andreaz Norén, vd för Axel Herman Invest som driver Åbro Bryggeris restauranger.

Annons:

Brygghuset är i full färd med att färdigställa den nya restaurangdelen och öppnade under onsdagen upp för lunchservering i de gamla delarna av restaurangen. Dagens Vimmerby rapporterade under förra veckan om att Gullringsbon Nina Eklund blir ny pub- och restaurangchef på Brygghuset – och nu står det klart hur resten av personalstyrkan kommer se ut med totalt sju heltidsanställda.

Albin Rydquist blir ny köksmästare och Filip Petersson lämnar positionen som kökschef på Fredensborgs Herrgård för att bli souschef på Brygghuset. Lukas Lamberg från Mörlunda tog studenten från restaurang- och livsmedelsprogrammet i Vimmerby i somras och kommer jobba i köket. 

Jenny Arnberg jobbar vidare i serveringen och Andrea Grönqvist är nyanställd servitris. 

– Jag har drivit bolaget i Åbros regi i fyra år och jag är väldigt tacksam och glad för att vi har hittat lokala förmågor med den här imponerande kompetensen. Servicemässigt har vi fått en ny typ av kompetens till Brygghuset med Nina och Andrea.  Jag är stolt över att vi har lyckats hitta och få engagera så kompetent personal. Det är svårt att rekrytera personal i hela Sverige och i Vimmerby är det inget undantag. Jag har aldrig varit så bekväm med personalstyrkan som jag är nu, säger Andreaz Norén. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt