Annons:

Hudvårdsföretaget visar upp sina nya lokaler mitt i stan

Vimmerbyföretaget Skinpunks visar upp sina nya lokaler på lördag. Foto: Ossian Mathiasson

Hudvårdsföretaget visar upp sina nya lokaler mitt i stan

På lördag håller hudvårdsföretaget Skinpunks öppet hus för alla som vill kolla in deras nya lokaler i Vimmerby. 
– Det känns jättebra att vi äntligen är färdiga med lokalerna, säger Skinpunks ägare Eric Johansson.

Annons:

Vimmerbybon Eric Johansson har förverkligat sin dröm med eget företag inom skönhetsbranschen och Skinpunks gick igång i början av november. Två plattformar har tagits fram och är huvudsak tillägnade för hudterapeuter och salonger som företaget samarbetar med. 

Skinpunks bjuder på lördag in till ett öppningsevent för att visa upp de nya lokalerna som har färdigställts. 

– Vi har arbetat med lokalerna en längre tid och nu känner vi att vi är färdiga. Från och med lördag slår vi upp portarna ordentligt med öppettider och bokningar för Anna (Rundgren) gällande behandlingar med våra varumärken. Vi kommer ha olika erbjudanden och goda tilltugg. Vi hoppas att det blir en festlig invigning på lördag, säger Eric Johansson. 

Hur vill du beskriva första tiden med företaget?

– I och med att vi har så många olika ben att stå på och försöker få med oss helheten framåt så har det kanske tagit lite längre tid än vad jag hade önskat. Jag hade önskat att det var färdigt för tre månader sedan och att vi var ordentligt igång men det tar tid. Det är inte bara en salong utan vi är ett distributionsföretag med onlineshop och andra delar. Det har varit en spännande resa och det känns bra att vi har kommit så här långt, säger Eric Johansson. 

Vad har tagit mest tid?

– Att sälja in de nya varumärkena och det spelar ingen roll om vi sitter på 500 kontakter i Sverige och Norge inom den här branschen. Det är en process med att få ut produkterna och att de börjar prata om produkterna. 

"En bra grund att stå på"

Företaget har kommit i ordning med både hemsida och onlineshop. 

– De är iordning och rullar. Business-to-business-portalen är redo och det gör att våra företagskunder går in och beställer produkter där igenom. Webbshopen, som har byggts på ett sätt för att vi ska kunna ge ut den till salonger i Sverige, är också i stort sett klar. 

Eric Johansson driver företaget tillsammans med fyra anställda: Patrik Nilsson, Robin Rinaldo, Anna Rundgren och Patricia Borglin (bosatt i Helsingborg). 

Mellan 60 och 70 salonger runt om i Sverige köper i dagsläget in företagets varumärken.

– Vi har en bra grund att stå på med 60–70 nya kunder som vi har knutit band med. Vi startade ordentligt med införsäljningen via distributionen efter jul och nyår. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt