Annons:

Stort intresse när populära butiken firade 25 år

Håkan Thell är en av medarbetarna på Erikshjälpen som firade 25 år ifjol. Foto: Jakob Karlsson

Stort intresse när populära butiken firade 25 år

I helgen firade Erikshjälpen sin nu 25-åriga närvaro i Vimmerby. Butiken är en av Vimmerbys mest populära och vid varje öppning står minst 50 personer på låset.

Annons:

Firandet bestod av lite extraaktiviteter. Göran Nachtweij bjöd på underhållning, man fokuserade lite extra på lokala konstnär och lottade ut några ALV-biljetter.

– Vi gjorde det lite extra festligt, hade tårta i caféet och tog fram prylar från lokala konstnärer och hantverkare för at lyfta fram Vimmerby, säger butikens Håkan Thell.

I lördags var det cirka 70 personer som stod i kö vid öppningen.

– Det brukar vara det här och det är väl för att vi erbjuder många intressanta grejer till bra pengar och har en trevlig atmosfär. Sedan har vi en bättre lokal nuförtiden, den är mer tillgänglig och gör att vi syns mer.

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation där secondhandbutikerna är en av verksamheterna. ”Erikshjälpen stödjer ett hundratal projekt i fem regioner runt om i världen samt i Sverige. Utifrån barnkonventionen kämpar vi för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv”, skriver man på sin hemsida.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt