Annons:

Ny ägare till företag i Vimmerby – han lämnar efter elva år

Nordic Fönster i Vimmerby får ny ägare. Foto: MostPhotos

Ny ägare till företag i Vimmerby – han lämnar efter elva år

Jonas Hämäläinen har drivit Nordic Fönster i Vimmerby i elva år. Nu kliver han åt sidan och Ömer Keskin tar över verksamheten som ny ägare. 

Annons:

Nordic Fönster i Vimmerby har funnits i elva år och erbjuder jobb när det gäller fönster, fasad och balkongdörrar med mera.

Nu har grundaren Jonas Hämäläinen bestämt sig för att sälja företaget till en ny ägare, nämligen Ömer Keskin från Jönköping, något som Vimmerby Tidning var först med att rapportera om.  

”Jag har letat efter en ny verksamhet ett tag och fick en bra känsla när jag fick kontakt med Jonas. Han har byggt upp en fin och stabil verksamhet som jag ser fram emot att förvalta. Min tanke är att vi ska börja erbjuda taktvätt. Det behövs en anställd till för det så det blir jag och fem anställda i framtiden”, säger Ömer Keskin till Vimmerby Tidning. 

"Svårt att skiljas från sitt livsverk"

Jonas Hämäläinen har tänkt att jobba vidare två dagar i veckan efter ägarbytet. 

"Jag har känt länge att det är dags att ta ett kliv tillbaka och slippa känna det ansvar och press som det innebär att driva ett företag. Samtidigt har det varit svårt att skiljas från sitt livsverk så därför har det tagit ett tag för mig att komma till skott. När jag väl bestämde mig fanns det flera intressenter, men Ömer Keskin var först ut och fick chansen”, säger Jonas Hämäläinen till Vimmerby Tidning.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt