Annons:

Nyöppnade butiken:

Henry Han, till vänster, driver butiken i Totebo. Foto: Arkivbild

Nyöppnade butiken: "Vi känner ett stort stöd"

Bemötandet för den nya mataffären i Totebo har varit väldigt positivt, det menar ägaren Henry Han. Snart har det gått en månad sedan butiken öppnade, efter uppmaning från Toteboborna.

Annons:

När den gamla lanthandeln som funnits på bygden stängdes efter många års verksamhet var intresset av en ny affär på orten stort. Både ortsbor och ägaren till den tidigare butiken i Totebo ville att verksamheten skulle fortsätta. Nu har Tuna Matbutik drivit filialen i Totebo i snart en månad.

– Det tog lite tid men nu är vi igång och vi känner ett stort stöd från alla som bemöter oss med öppna armar. Alla är så positiva och glada för att butiken är öppen. Vi har en öppen dialog med människorna i Totebo och med deras hjälp kommer vi att kunna ge dem vad de önskar i butiken, skriver Henry Han, ägare till butiken, i ett mejl.

"En enda stor familj"

Samtidigt menar Henry Hann att vissa saker kan ta tid att få ordning på men att man ser stora utvecklingsmöjligheter med butiken i Totebo.

– Vi ser fram emot att jobba i totebo och tillsammans bygga upp butiken till det som de önskar med olika tjänster. I slutänden vill vi vara som en enda stor familj som värnar till och med varandra, och vi känner det i Totebo med alla underbara och trevliga lokalbor, skriver Henry Han.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt