Annons:

  • Hudvårdskompaniet öppnar i Västervik:

    Hudvårdskompaniet öppnar filial i Västervik, "Det är en jätterolig satsning" säger Aina Wiger. Foto: Hedvig Holgersson

  • Hudvårdskompaniet öppnar i Västervik:

    Aina Wiger, grundare av Hudvårdskompaniet, kände att det var dags att ta steget - trots rådande pandemi. Foto: Hedvig Holgersson

  • Hudvårdskompaniet öppnar i Västervik:

    I salongen finns även en liten butik med ett urval av produkterna från företagets webbshop. Foto: Hedvig Holgersson

  • Hudvårdskompaniet öppnar i Västervik:

    Många har bokat behandlingar i den nyöppnade salongen. Aina Wiger berömmer bemötandet. Foto: Hedvig Holgersson

Hudvårdskompaniet öppnar i Västervik: "Får ha is i magen"

I en tid då många företag går under väljer det här Vimmerbyföretaget att expandera. – Vi får helt enkelt ha is i magen, säger Aina Wiger, när Hudvårdskompaniet öppnar en filial i Västervik.

Annons:

I flera år har Hudvårdskompaniet huserat på Norrtullsgatan i Vimmerby. Nu har man tagit det stora steget och öppnat en filial i alldeles egna lokaler mitt i centrum. Aina Wiger, grundare till Hudvårdskompaniet, menar att man länge övervägt att öppna en egen lokal i Västervik. Efter att i över ett år drivit en pop-up salong på frisörsalongen People i Västervik kände man att det äntligen var dags.

– Det är en jätterolig satsning som vi har vågat göra trots pandemin. Vi har fått ett jättefint bemötande från både grannar här i centrum och kunder, säger Aina Wiger.

Coronaviruset oroar

Och kunderna är anledningen till att man valt att ta steget att starta upp en verksamhet i Västervik. Aina berättar att man genom åren haft många västervikare på besök i Vimmerbysalongen och nu hoppas man komma närmare dem. Samtidigt finns en liten oro.

– Det är klart det är oroande att göra en sådan här satsning under rådande omständigheter. Samtidigt har det funnitus i åtanke så länge att vi inte kunde strunta i att göra det. Vi får helt enkelt ha is i magen, säger Aina.

Konkurrerar med erfarenhet

Förutom behandlingar finns även en liten butik i lokalen, som ett komplement till företagets webbshop. Den långa erfarenheten i branschen, noggrannhet och kvalitet hoppas Aina blir ett framgångsrecept för den nya verksamheten i Västervik. 

– Ända sedan vi öppnade Hudvårdskompaniet har vi lanserat en ny behandling eller ett nytt märke varje månad. Vi hänger alltid med i det senaste, så att man alltid kan vara säker på att få det allra bästa inom hudvård, säger Aina.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt