Annons:

Första livespelningen på fem månader – då kommer succébandet

Kharma öppnar upp hösten med att Raggarligan kommer den 16 september. Bilden är från en tidigare spelning på nattklubben. Foto: Arkivbild

Första livespelningen på fem månader – då kommer succébandet

Den 16 september är det dags för Kharmas första livespelning på fem månader. Då kommer succébandet Raggarligan till nattklubben i Vimmerby.

Annons:

Våren och sommaren blev en katastrof för nattklubben Kharma i Vimmerby. Flera evenemang fick ställas in på grund av ett pågående vägarbete utanför entrén. Nattklubbsägaren var då mycket kritisk mot hur VEMAB hade planerat arbetet.

– Det har varit pandemi, det är inflation och kassan har sinat. Det är tufft för oss och man känner att det är tungt, sa en mycket besviken Christopher Novratidis i våras.

Nu har man dock presenterat höstens första evenemang. Den 16 september kommer nämligen epadunkbandet Raggarligan till Kharma. Bandet har gjort stor succé det senaste året och har drygt 40 miljoner strömningar på bara ett år på Spotify. Raggarligan har bland annat samarbetat med Rasmus Gozzi och Fröken Snusk. 

"En oförglömlig kväll med fullt jävla ös i EPA dunkens mecca är vad som väntar er kära besökare. Räkna med fullt ös och en massa dunk", skriver Kharma på sina sociala medier.

Drogfritt event också

En annan nyhet är att det blir två spelningar denna kväll. Det blir ett drogfritt event för ungdomar under 18 år på kvällen innan det öppnar för personer över 18 år med barer och allt annat öppet som vanligt.

Även då är det Raggarligan som uppträder. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt