Annons:

KimmyPower har 47 000 följare på Youtube

Kim Andersson gör succé på sociala medier. Foto: Privat

KimmyPower har 47 000 följare på Youtube

Kim Andersson från Vimmerby gör storstilad succé på nätet. Hennes Youtube-kanal lockar 47 000 följare och hon har över 30 000 följare på Instagram. Vad hon gör? Videoklipp när hon spelar olika datorspel samtidigt som hon kommenterar dem. – Man skulle kunna säga att jag är en riktig nörd, säger hon.

Annons:

I helgen höll Kim Andersson föredrag på Tekniska museet i Stockholm tillsammans med sin sambo. Föredraget handlade om det som gjort "KimmyPOWER", som hon kallar sig, känd. På Youtube har hon 47 000 följare och på Instagram 31 000 följare. 

Det som gjort Kim Andersson, ursprungligen från Vimmerbytrakten, är att hon spelar datorspel samtidigt som hon filmar och kommenterar det och lägger ut det till sina följare. 

– Varför jag har så många följare kan jag inte direkt svara på, men en anledning kanske är för att jag är bra på det jag gör och för att jag kanske håller på med det i rätt tid, säger hon. 

På sin Youtube-kanal har hon fler än åtta miljoner visningar. 

– I helgen har jag och min sambo David från DualDGaming/Ufosxm varit på Tekniska museet och hållit föredrag om hur vi gör spelvideos på Youtube och gett tips kring det. 

Började för två år sedan

För två år sedan började Kim Andersson, eller KimmyPOWER som hon själv föredrar att kallas, med det hon gör. 

– Jag började med detta efrersom att jag har spelat många olika sorters spel i hela mitt liv och är en riktig nörd kan man säga. Jag började med att kolla på andra som gjorde spelvideos och sedan så blev jag inspirerad över att själv få visa mina upplevelser när jag spelar så jag testade. Och det gick tydligen väldigt bra. 

Vad är det för spel du spelar?

– Jag spelar bara datorspel på min kanal och då kör jag för det mesta The sims 4, Minecraft och Moddat Minecraft. Jag kör många olika spel utöver dem också, men de jag nämnde har jag serier på som ofta återkommer på min kanal. 

Hur kan du ha blivit så populär?

– Jag är väldigt noga med att involvera mina följare. Jag ägnar stor tid åt att prata med dem i kommentarsfältet och jag svarar på olika frågor på Youtube, Instagram, Twitter och Facebook, säger hon. 

Vill ni se KimmyPOWER i aktion? Kika in här: https://www.youtube.com/user/KimmyPOWER1

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt