Annons:

Världsstjärnan diggar Chelseas låt –

Chelsea tillsammans med världsstjärnan och idolen Zara Larsson. Foto: Privat

Världsstjärnan diggar Chelseas låt – "Overkligt"

I lördags fick Chelsea Chepkosegei vara med backstage när Zara Larsson gjorde en bejublad konsert på Liseberg. Där fick Chelsea också veta att musikfenomenet brukar lyssna på hennes låt "What´s Life" innan hon går ut på scen. – Det var helt overkligt, berättar Chelsea Chepkosegei.

Annons:

Chelsea Chepkosegei är het för stunden. Nyligen gick hon vidare till slutaudition i Idol och på lördag ska hon träffa en producent för att spela in en låt. 

Inte nog med det. I lördags fick Chelsea vara med backstage under Zara Larssons spelning på Liseberg i Göteborg. 

Vimmerbydottern trodde inte sina ögon och öron när den svenska världsstjärnan, som i somras gjorde EM-låten till fotbolls-EM i Frankrike, spelade Chelseas egen låt "Whats´s life" innan hon gick ut på scen. 

– Hennes dansare hade sett min audition på Youtube och att de inte kunde sluta lyssna på min låt. Den peppade upp dem. Det var en av hennes dansare som skrev, men jag trodde inte på henne. Då skickade hon en video på Zara Larsson och min låt, säger Chelsea Chepkosegei. 

Fick sjunga refrängen

Där bjöd också Zara Larsson, som 2015 blev årets kvinnliga liveartist, in Chelsea till sin sista spelning på Liseberg, som var i lördags. 

– Det var jättekul. Bara det att hon tycker om min låt, liksom. De sa att det vore kul om jag kunde ha på mig kläderna som jag hade i Idol, så jag hade det.

Chelsea fick en backstagebiljett och Zara Larsson kramade om henne när hon släpptes in. 

– Det kändes helt overkligt, haha. De verkade jätteglada att se mig. Vi pratade lite och sedan bad hon mig sjunga refrängen. Sedan gick hon ut på scen. När hon kom tillbaka fick jag hänga med henne i omklädningsrummet och hon tackade för att jag hade kommit. 

Hur kändes det?

– Det kändes, det är svårt att förklara, jag blev bara så himla glad. Det var overkligt. 

Ska hålla kontakten

Innan Chelsea var tvungen att sticka öppnade Zara Larsson en dörr till framtiden. 

– Hon sa att vi skulle hålla kontakten och så fick jag en kram. Min dröm är att få göra något ihop med henne, det vore häftigt. Vi snackade och kanske kan det hända. Men det känns fortfarande overkligt.

Vad har det här betytt för dig?

– Det betyder liksom allt. Just nu tror jag mycket mer på mig själv än innan. Zara Larsson gillar mig, liksom. Det är häftigt. Jag hoppas att det ska ta fart nu efter Idol. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt