Annons:

M efter avhoppet:

Moderaterna, med Marie Nicholson och Niklas Gustafsson i spetsen, hoppas att arbetsmiljön förbättras efter Ingela Nilsson Nachtweijs avgång. Foto: Jakob Karlsson

M efter avhoppet: "Känner sorg och förtröstan"

Moderaterna känner både "sorg och förtröstan" efter Ingela Nilsson Nachtweijs avgång i dag. Det meddelar partiet i en skriflig kommentar.

Annons:

Moderaterna är det parti som kritiserat Ingela Nilsson Nachtweij hårdast genom hela processen och förra onsdagen krävde man hennes avgång. I dag kom så beskedet om att kommunalrådet lämnar sin post. 

"Moderaterna har idag tagit emot beskedet om INNs avgång med både sorg och förtröstan. Vi är ledsna för alla som drabbats av denna affär. Då tänker vi främst på tjänstemän som oskyldigt och orättvist utpekats på olika sätt. Vi är även ledsna för politiker som farit illa, för Ingela själv och hennes familj. 
 

Arbetet med att återfå en god arbetsmiljö kommer att fortsätta. Vi känner dock förtröstan att vi nu inom Alliansen återigen kan fokusera på politiken och de stora utmaningar som Vimmerby står inför", skriver partiet i ett pressmeddelande. 

En längre intervju med någon av Moderaternas ledande politiker kommer senare under dagen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt