Annons:

INN backar från nya uttalanden: ”Förlåt från hela mitt hjärta”

Ingela Nilsson Nachtweij ångrar inläggen där hon kritiserade Helen Nilsson och Marie Nicholson. Foto: Jakob Karlsson

INN backar från nya uttalanden: ”Förlåt från hela mitt hjärta”

Ingela Nilsson Nachtweij backar från ännu ett utspel. På Facebook ber hon kollegorna Marie Nicholson (M) och Helen Nilsson (S) om ursäkt.

Annons:

Under hösten har Ingela Nilsson Nachtweij tagit tillbaka flera uttalanden eller helt enkelt raderat inlägg som hon gjort. Efter det mycket heta mötet i Frödinge bygdegård förra onsdagen gick Nilsson Nachtweij ut med hård kritik mot Marie Nicholson och Helen Nilsson.

I går kväll tog hon tillbaka sina utspel och raderade de ursprungliga inläggen.

”Förlåt från djupet av mitt hjärta Helen Nilsson och Marie Nicholson. Jag skrev negativt om er båda här på FB. Det var obetänksamt av mig. En sådan människa och politiker vill jag inte vara. Min dotter sa till mig direkt att sluta med sånt o nu har jag tagit bort inläggen o vill även be om ursäkt. Jag tror att varje gång som någon kräver någons avgång eller utköp av en tjänsteman så sänker vi vårt älskade Vimmerby och även förtroendet för demokratin. Samarbetet som vi behöver för att lyfta Vimmerby och optimera våra gemensamma möjligheter försämras varje gång någon kränks, talas om eller med utan respekt. Låt oss rannsaka oss o bli bättre på att stötta varandra så allt kan bli bra igen i Vimmerbypolitiken och i vårt älskade Vimmerby”, skriver hon i inlägget.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt