Annons:

Karl-Erik Frisk hedras innan VBK:s hemmamatch

Daniel Stefansson är tillbaka i laget när Vimmerby BK tar emot Tegnér- Foto: Linus Johansson

Karl-Erik Frisk hedras innan VBK:s hemmamatch

På lördagseftermiddagen spelar Vimmerby BK allsvensk hemmamatch mot BK Tegnér. Innan matchen kommer bortgångne Karl-Erik Frisk, hedersordförande i VBK, att hedras.
– Han har betytt så otroligt mycket för klubben, säger Tobias Pettersson.

Annons:

Nyligen avled Karl-Erik Frisk i en ålder av 89 år. Han har betytt oerhört mycket för idrotten i Vimmerby och inte minst för Vimmerby Bowlingklubb, som Karl-Erik Frisk var med och bildade.

– ”Kalle” Frisk var hedersordförande och var med och bildade klubben. Han har varit med i klubben i alla år. Det är klart att han har betytt väldigt mycket för VBK, säger spelaren Tobias Pettersson.

Första hemmamatchen på tre månader

När Vimmerby spelar hemma mot BK Tegnér under lördagseftermiddagen kommer Karl-Erik Frisk, förstås, att hedras.

– Vår ordförande Peter Thorstensson kommer att säga några ord innan matchen och det blir en tyst minut, säger Tobias Pettersson.

Efter att Karl-Erik Frisk hedrats står en allsvensk bowlingmatch på schemat. För Vimmerby blir det den första hemmamatchen på mer än tre månader.

– Det ska bli väldigt roligt att spela hemma igen. Jag tror på en bra match. Tegnér är bra, men självklart ser jag att det är vi som ska vinna. Jag tycker att det har känts väldigt bra i veckan när vi har tränat på vår egen profil. Vi är dessutom revanschsugna efter att ha förlorat med 11-9 borta mot Tegnér.

Fakta

VBK-laget: Frida Sethsson, Peter Svensson, Robin Stefansson, Martin Aldebert, Daniel Stefansson, Robin Rehn, Jonny Sandberg, Tobias Pettersson och Peter Sandberg.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt