Annons:

Storebro vände och vann mot FBSK – sista kvarten avgjorde

Viktor Ström gjorde ett av Storebros mål i 3–1-segern mot Frödinge/Brantestad. Foto: Ossian Mathiasson

Storebro vände och vann mot FBSK – sista kvarten avgjorde

Frödinge/Brantestad ledde med 1–0 med en kvart kvar att spela. Då fick Storebro IF fart på offensiven och gjorde tre mål sista kvarten. 

Annons:

Toyota Cup-mötet mellan Storebro IF och Frödinge/Brantestad var en mållös tillställning i 60 minuter. Sedan lossnade det. 

FBSK gjorde 1–0 genom Hugo Sandin i spelminut 60 och Storebro ökade takten sista kvarten och såg till att vända på steken. Isac Green kvitterade till 1–1 efter 75 minuter och Viktor Ström fullbordade vändningen med 2–1 fyra minuter senare. Hamid Heidari satte avgörande 3–1 med åtta minuter av ordinarie tid. 

– Det var en match med rätt så lågt tempo men det var också svårspelat i vinden. Efter FBSK:s fina 1–0-mål knöt vi ihop säcken och tog mer ansvar tillsammans. Segern var odiskutabel. Vi fortsatte att trumma på och tro på vårt spel under sista kvarten, säger Peter Magnusson, tränare i Storebro IF. 

Dick Johansson i FBSK var nöjd med lagets insats mot Storebro. 

– Ett fall framåt. Det ser stabilt ut under stora delar av matchen och det känns som att vi har en bra grund att stå på. Vi skapade lite chanser men har lite problem med skärpan sista tredjedelen. 

Arbnor Mataj, Jonas Fors och Isac Green förtjänade beröm i Storebro. Axel Hoppe Adolfsén och Hugo Sandin stack ut i FBSK. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt