Annons:

Björn Stridh var en av Djursdalas bästa spelare hemma mot Stensjön. Foto: Jakob Karlsson

Tredje raka förlusten för DSK – ”Vi ska vinna”

Efter drömstarten med tre raka segrar är Djursdala SK nere på jorden igen. Idag kom tredje raka förlusten när ett effektivt Stensjön vann med 3-1 (1-0) på Dalavallen.
– Det är surt, vi ska vinna den här matchen, säger tränaren David Henriksson.

Annons:

DSK chockade alla i säsongsinledningen och efter tre raka segrar tog man även en poäng mot självaste Vimmerby IF. Därefter har det gått tyngre. Ikväll kom tredje raka förlusten. Tabellfyran Stensjön vann med 3-1.

– Vi har mött alla fyra topplag nu, men jag tycker ändå att vi står upp bra mot alla lag. Alla trodde att vi skulle vara ett strykgäng, men vi ska vinna den här matchen. Det studsar inte med oss bara, säger Henriksson.

 "De har tre lägen ungefär"

DSK imponerade stort spelmässigt, men över 90 minuter var effektiviteten det stora bekymret. Samtidigt var Stensjön kliniskt när man väl fick sina omställningar.

– Jag tycker att de har tre lägen ungefär. Vi gör en av våra bättre prestationer, men vi gör inte mål. Vi har fina kombinationer, men är bedrövliga i avsluten tyvärr. Vi har åtta lägen i första där vi bör göra mål så det är surt.

I andra kontrade Stensjön in 2-0, men Patrik Larsson gav hemmalaget nytt hopp med 1-2 med 20 minuter kvar.

– Då trodde jag att vi skulle vända, vi skapade jättemycket. Men det är som det är, vi får ta med oss att vi spelar bra och fokusera på nästa match istället.

Markus Ahl och Björn Stridh stack ut i hemmalaget. 100 personer såg tillställningen.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt