Annons:

Vimmerby IF fick jubla igen och igen och igen i kvällens derby mot Djursdala. Foto: Stefan Härnström

DSK TOTALT SLAKTAT AV VIMMERBY I DERBYT

Djursdala SK borde vara chanslöst mot Vimmerby – och det var precis vad man var ikväll. Ett fullständigt överlägset VIF vann med hela 8-0.

Annons:

Upplagt för folkfest, hundratals åskådare på plats, perfekt väder och viktiga poäng på spel. Visst var det en historisk kväll för lilla Djursdala SK och visst blev det ett historiskt magplask. Vimmerby var fullständigt överlägset och vann med smått ofattbara 8-0 – ett resultat som förstås är mil ifrån DSK:s 2-2-bragd i derbyt i våras.

Redan tidigt skickade Vimmerby DSK till slakt – och visst påminde Djursdalas match om en Kronfågel-kyckling: ett totalt mörker följt av att bli skållat levande och därefter uppätet bit för bit. 0-1 kom efter två minuter efter ett urläckert anfall där Anton Brorsson avslutade säkert. 0-2 dröjde bara fem minuter ytterligare; Selatin Shaljani målskytt. I paus hade VIF gått ifrån till 4-0 och samma siffror blev det i andra halvlek.

Målskyttar i Vimmerby: Joakim Storm två, Anton Brorsson två, Johan Carlsson, Rickard Thuresson, Imad Tarabeih och Selatin Shaljani.

Tabelläget hittar du här. Mycket mer om matchen kommer inom kort.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt