Annons:

Vimmerby IF på europeisk idrottskonferens - med Capello

David Lindgren och Stefan Bragsjö från Vimmerby IF tillsammans med Fabio Capello.

Vimmerby IF på europeisk idrottskonferens - med Capello

Under tre dagar har representanter från Vimmerby IF:s sociala projekt och inkluderande arbete varit på Bosön och Laureus Sport for Good-summit.
”Vi har i detta globala sammanhang, på plats i Europa för första gången, fått äran att presentera hur vi framgångsrikt arbetar med dessa frågor och också ta del av andras erfarenheter runt om i Europa”, skriver VIF i ett pressmeddelande.

Annons:

”Det har varit otroligt givande dagar som stärker oss i vårt vidare arbete för framförallt barn och ungdomar i och runt vår breda verksamhet i Vimmerby IF”, skriver klubbens representanter vidare.

Nedan kommenteras Vimmerby IFs närvaro av en av konferensens arrangörer, Martin Kihlström från Svenska Postkodsstiftelsen:

”Vimmerby IF var  utvalt som en av de svenska representanterna på konferensen Laureus Sport for Good European Summit. Det var första gången som tredagarskonferensen genomfördes i Sverige och på Bosön möttes över 40 olika organisationer som på olika sätt använder idrott i ett socialt syfte. En av Laureus ambassadörer Fabio Capello var också på plats och var imponerad över hur idrott används i Sverige och övriga Europa. Stefan Bragsjö och David Lindgren från Vimmerby IF fick även chansen att byta några ord med tränaren som nu är engagerad i hur idrott kan användas för att möta utmaningar i samhället”.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt