Annons:

Lämnar Storebro för konkurrent: ”Har saknat motivation”

Jonas Fors lämnar Storebro för spel med Ankarsrum. Foto: Linus Johansson

Lämnar Storebro för konkurrent: ”Har saknat motivation”

Jonas Fors har bara spelat två seriematcher med Storebro IF den här säsongen. Nu är han klar för seriekonkurrenten Ankarsrums IS.
– Egentligen hade jag inte tänkt att spela mer. Jag hade tröttnat på det av olika anledningar, säger Jonas Fors.

Annons:

Rutinerade försvarsspelaren Jonas Fors har inte gjort någon match för Storebro IF sedan seriestarten. Och någon mer match i SIF blir det inte. Nu är han istället klar för seriekonkurrenten i division fem, Ankarsrums IS.

Varför byter du klubb?

– Egentligen vet jag inte. Jag har ju bara spelat två matcher i år och det var inte meningen att det skulle bli fler heller. Om jag ska vara diplomatisk så kan jag säga att jag har saknat motivation. Jag hade tröttnat på det av olika anledningar. Sen ringde Ankarsrum och tyckte att jag skulle komma och testa och på den vägen är det. Det är ett skönt gäng och jag känner ju ”Buken” (Johan Karlsson Törndahl, tränare i AIS) sedan tidigare. Samtidigt känns det väl lite sådär att lämna grabbarna i Storebro. Jag har ju fått ett band till dem efter tre år i klubben, säger Jonas Fors.

Varför hoppar du inte in i Storebro istället?

– Jag känner att de har nog hittat ett koncept som funkar för dem. Och det kan vara bra och kul med ett miljöombyte för min del. Jag ser det som en utmaning att komma till Ankarsrum, som är ett lag med många unga spelare. Det kanske kan ge mig någon form av nytändning.

Jonas Fors tanke med klubbytet är att satsa för fullt.

– Tanken är att jag ska spela, annars hade jag inte bytt klubb, säger han.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt