Annons:

  • TRÄNAREN: ”HAR NOG INTE VARIT SÅ ARG SOM TRÄNARE”

    Vimmerby räckte inte till mot Myresjö/Vetlanda.

  • TRÄNAREN: ”HAR NOG INTE VARIT SÅ ARG SOM TRÄNARE”

    Knut Gunnarsson var enda spelare tillsammans med Simon Larsson som fick godkänt av tränaren Patrik Gunnarsson. Foto: Simon Henriksson

TRÄNAREN: ”HAR NOG INTE VARIT SÅ ARG SOM TRÄNARE”

Nykomlingen Vimmerby IF förlorade borta mot Myresjö/Vetlanda idag. Tränaren Patrik Gunnarsson var allt annat än nöjd.
– Jag har nog inte varit så arg som tränare som jag var i paus, säger han.

Annons:

VIF spelade okej första tio – men därefter var det en mörk insats under första halvlek. ”PG” var rosenrasande i paus.

– Jag är fruktansvärt irriterad över att vi inte lägger ned mer energi. Jag är långtifrån nöjd. Vi var inte påkopplade. Vi möter ett bra, stabilt lag och de jobbade och ville mer än oss. Knut Gunnarsson och Simon Larsson höll upp det första halvlek, så illa var det. Det var de som gjorde att det bara stod 1-0 i paus. De får godkänt idag, resten får inte det.

 "Borde ha stått upp bättre"

Gunnarsson gav laget en ordentlig hårtork efter 45 spelade.

– Jag var inte glad i paus, så kan man säga. Sedan behöver jag inte säga vilka ord det var. Det är liksom inte meningen att ett par spelare ska göra allt jobb.

Varför blir det så?

– Tror man innan att det ska gå lätt så… Det kan vara spänt, men det ska det inte vara tycker jag. De var hetare än oss och det kan man möta, men vi borde ha stått upp bättre.

 "Har superchanser"

I andra lyfte Vimmerby upp sig och hade faktiskt många riktigt heta chanser. Tyvärr släppte man 2-0 med kvarten kvar och reduceringen genom Selatin Shaljani kom först med fem minuter kvar.

– Målchansmässigt har vi superchanser och jag tror deras målvakt gör fyra reflexräddningar på bollar som är på väg in. Jag tycker att vi vänder andra till något positivt, vi kommer igen och får inte stryk med tre-fyra mål. Vi måste ta jobbet från start och det gjorde de bättre i första.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt