Annons:

Fridell sen poängräddare för FBSK – Horn/Hycklinge bärgade första poängen

Frödinge/Brantestad SK fick nöja sig med en poäng hemma mot Horn/Hycklinge IF. Jacob Fridell kvitterade på nick i 89:e minuten. Foto: Bildbyrån

Fridell sen poängräddare för FBSK – Horn/Hycklinge bärgade första poängen

Frödinge/Brantestad SK gjorde en blek figur hemma mot Horn/Hycklinge IF. Stor poängräddare blev Jacob Fridell på nick i 89:e minuten. 
– Det var ingen bra match från vår sida, säger FBSK-tränaren Johan Bengtsson. 

Annons:

Frödinge/Brantestad hade chansen att haka på Hjorted/Totebo och SK Lojal som har gjort ett litet ryck i tabelltoppen i division 6.

Då svarade FBSK för en svag prestation och fick nöja sig med en poäng mot Horn/Hycklinge, comebacklaget som bärgade sin första poäng för säsongen. 

Samuel Lindell gjorde H/HIF:s ledningsmål i 86:e minuten och Jacob Fridell blev sen poängräddare för FBSK. Mittbacken flyttade upp på topp efter 0–1 och nickade in Thure Bergmans inlägg fram till 1–1. 

– På det stora hela var Horn/Hycklinge bättre och hetare än vad vi var och vann fler närkamper. Jag vet inte vad det beror på. Jag är missnöjd med vår prestation. Vi fick inte ihop laget på samma sätt som i de senaste matcherna och fuskade med jobbet. Vi hade bestämt att vi skulle försöka rulla mer, men vi slog bort enkla passningar, slog passningar rakt in i plan och gjorde många felbeslut. Jag trodde att vi skulle springa slut på dem, men det gick inte, säger FBSK-tränaren Johan Bengtsson. 

Thure Bergman fick beröm för ett piggt inhopp i ett annars slätstruket FBSK. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt