Annons:

Andra raka för SVIF – AIS under strecket imorgon

Anton Brorsson, Albin Envall och Niklas Gunnarsson gjorde Södra Vis mål. Foto: Pressbild

Andra raka för SVIF – AIS under strecket imorgon

Södra Vi har inte motsvarat förväntningarna i år – men idag kom andra raka segern. Ankarsrum besegrades med 3-1 (1-1).

Annons:

Matchen var relativt jämn spelmässigt, men Södra Vi hade större kvalitéer offensivt och vann rättvist. Albin Envall gjorde 1-0 efter en halvtimme, men Haidar Abdulkarim kvitterade före paus.

I andra visade Södra Vis klasspelare vägen. Niklas Gunnarsson satte 2-1 och Anton Brorsson avgjorde definitivt med sitt 3-1-mål.

– Det var en bra insats. Vi kan spela mer avslappnat än Ankarsrum, men vi har hittat rätt i 4-4-2 och flyttar med på ett bättre sätt. Vi började säsongen så, men då fungerade inte. Nu har vi bra gung mellan lagdelarna och det ser bättre ut, säger Elmér som främst ville lyfta fram hela laget, säger SVIF-coachen Michael Elmér. 

Individuellt stack Pontus Holm, Martin Brorsson och Mikael Hammarqvist ut i hemmalaget. 

"Slarv vid målen"

I och med förlusten kommer Ankarsrum ligga på negativ kvalplats imorgon – oavsett hur det går i jumbomötet mellan HMIS och Storebro.

– Jag skulle inte säga att vi spelar dåligt, men det är slarv vid målen. Det är individuella misstag som vi åker på och tredje kändes som vråloffside. Det är en okej match, men det hjälper inte när vi behöver poäng. Vi skapar en del lägen, men avsluten är inte tillräckligt bra, säger Ankarsrums Daniel Wernersson.

Jonas Karlsson och Lukas Henriksson var bäst i Ankarsrum.

Tabellen finns här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt