Annons:

Lindgren bekräftar förändringar i ledarstaben:

David Lindgren, verksamhetsansvarig i Vimmerby IF, bekräftar för Dagens Vimmerby att det kommer bli förändringar på ledarsidan i VIF till kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Lindgren bekräftar förändringar i ledarstaben: "Vi har inget klart"

Dagens Vimmerbys uppgifter säger att varken Patrik Gunnarsson eller Karlo Goranci kommer träna Vimmerby IF nästa säsong. Nu meddelar David Lindgren att det blir förändringar. 
– Vi har under kvällen informerat spelarna om att det kommer bli förändringar på ledarsidan, säger han. 

Annons:

Dagens Vimmerby rapporterade tidigare i kväll om att huvudtränaren Patrik Gunnarsson och spelande assisterande tränaren Karlo Goranci inte blir kvar i Vimmerby IF till nästa säsong. 

När vår tidning når David Lindgren, verksamhetsansvarig i Vimmerby IF, meddelar han att det kommer bli förändringar på ledarsidan. 

– Sedan har vi inte bestämt på vilket sätt och vi har inget klart. Vi vet att det kommer bli förändringar, säger David Lindgren. 

Vad säger du om Gunnarssons och Gorancis framtid i VIF?

– Det stämmer att Karlo har informerat oss om att han inte är intresserad av att förlänga sitt uppdrag under nuvarande upplägg. Den informationen har jag mottagit, sedan vill man alltid avsluta med att ha ett samtal där man tillsammans kan utvärdera och ses. Det har vi inte haft än så därmed kan jag inte säga att det är 100 procent bekräftat och klart hur det blir, säger Lindgren och fortsätter:

– ”PG” och jag har och har haft en bra kommunikation så vi vet var vi har varandra. Spelarna vet att det kommer bli en förändring. Så fort vi vet hur och på vilket sätt så kommer vi förmedla det till spelarna i första hand. 

Vad blir viktigt för er i arbetet med att sätta ihop en ny ledarstab?

– Vi ska bygga ett vinnande spel, men det ska också vara en utveckling av den här ambitiösa och talangfulla gruppen av spelare som vi har runt vår seniormiljö. Vi har lyckats med målsättningen att hänga kvar och etablera oss i division 3 ger oss ett år till att förbereda oss och förhoppningsvis göra saker ännu bättre år två. 

När hoppas du kunna ha tränarlösningen på plats?

– Det ligger inte i vårt intresse att dra ut på processen, men det är ännu viktigare att det blir rätt lösningar och att vi gör saker i rätt ordning. Jag känner mig trygg i att det vi till slut kommer sätta ihop kommer bli väldigt bra. Det kommer inte hända något under den närmaste veckan, men vi vet ungefär vad vi vill göra och hur profilen ser ut. Det är svårt att sia om när vi kan förmedla det. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt